VLOG #51: F/W kleding shooten met 26 graden #HOT

Het is weer warm in Nederland, zo fijn! Maar iets minder fijn als je de nieuwe F/W collectie gaat shooten.. Pff #hot! Kijk je mee naar mijn nieuwe vlog?

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog & vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik heb die dag weer een heleboel leuke looks voor jullie geshoot. Een paar staan er al online en een aantal moeten nog online komen! Welke look vind jij leuk? Na de fotoshoot ben ik met Marit bij Bagels & Juice gaan lunchen. Ik had een lekkere bagel met avocado, cream cheese, rucola en tomaat en een vers sapje en Marit had een sapje en een red velvet cake. Hmm!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toen ik thuis kwam was het nog even tijd om een video op te nemen voor Jurkjes.com! Stay tuned!! Want ik mag binnenkort iemand blij maken met €200 shoppingmoney! Abonneer je alvast op mijn kanaal om niks te missen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

See u next time!

Love, Lieke xoxo

Share

One thought on “VLOG #51: F/W kleding shooten met 26 graden #HOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.