VLOG #54: SHOPPEN IN EINDHOVEN MET DENNIS ♥

Shoppen, ik word er blij van! Jij ook? In deze vlog neem ik je een dagje mee naar Eindhoven. Veel kijkplezier!

Vond je deze video leuk? Doe dan even je thumbs up & don’t forget to subscribe!

img_8426

Deze outfit droeg ik die dag! Mijn top is lichtroze en heeft leuke spaghettibandjes, deze is van het merk Ydence. Daaronder draag ik een rokje dat wat wijder uitloopt van het merk Charlise. Mijn zonnebril is van Got Ya en verder draag ik schoentjes van Sacha Shoes. Wat vinden jullie van mijn choker? Hij bestaat uit allemaal witte kleine bloempjes met een goud stipje in het midden. De choker is van de webshop Cocovie, so cute!

img_8347

Delicious lunch @ Bagels and Juice.. Ik hoop dat jullie deze vlog weer leuk vonden. Tot de volgende keer!

Liefs, Lieke xoxo

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.