VLOG #56: TENT AFBREKEN & PAKKETJES TIME!

Jammer, maar helaas.. De tent is weg :(! Dennis en ik hebben zowat de hele zomervakantie gekampeerd in de achtertuin. Nu de zomervakantie voorbij is was het tijd om de tent op te ruimen.. Kijk je mee naar mijn nieuwe vlog?

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog & vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Ik heb onlangs de 1000 abonnees gehaald en daar ben ik echt SUPER blij mee! Thank you all!

Liefs, Lieke xoxo

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.