VLOG #63: MINI MODESHOW & BRIDGET JONES’S BABY

Mini modeshow & Bridget Jones’s Baby! In deze vlog show ik jullie mijn nieuwe kleding van KiimS. Welk setje is jouw favoriet? Daarna ga ik gezellig met mama en mijn nichtje en tante naar de film Bridget Jones’s Baby. Benieuwd wat ik er van vond? Bekijk dan snel mijn nieuwe vlog!

Vond je mijn vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog & abonneer je op mijn YouTube kanaal om op de hoogte te blijven van al mijn video’s. Dat lijkt me echt ontzettend leuk. Ben jij al geabonneerd?

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe kleding van KiimS. Welk setje vind jij het gaafst? Bridget Jones’s Baby is echt een leuke en vooral grappige film. Ik vind het een aanrader! Ben jij er al naartoe geweest?

Dennis en ik gaan volgende week naar Valencia. Als jullie tips hebben zijn die meer dan welkom! Let me know!

XOXO Lieke

Share

2 thoughts on “VLOG #63: MINI MODESHOW & BRIDGET JONES’S BABY

  1. Hoi Lieke, super leuk de outfits!
    ik wilde het rokje bestellen maar twijfel over de maat.
    Hoe valt ie? en welke maat heb jij?
    Groetjes michelle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.