VLOG #64: MEETINGS & GEZELLIGHEID IN AMSTERDAM

Een bomvolle vlog met verschillende meetings in Amsterdam. Ik heb allereerst een afspraak bij Cream PR en daarna ga ik naar Social1nfluencers voor mijn YouTube kanaal. Dan ga ik door naar een event van Merci Handy met Lilian. En tot slot heb ik een afspraak bij Dijksman Communicatie! Kijk je mee?

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Je kunt je ook gratis abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo blijf je makkelijk op de hoogte van al mijn nieuwe vlogs & video’s.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik heb heerlijk geluncht en bijgekletst met Lilian. Het is altijd zo gezellig met haar! Lilian heeft zelf ook een YouTube kanaal waar ze regelmatig vlogs & video’s op plaatst. Je kunt haar hier vinden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Love for my new phonecase from Gocase! Vind jij ‘m ook zo leuk? Bedankt allemaal weer voor het kijken! Tot de volgende keer!

Kiss, Lieke xxx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.