VLOG #65: EEN NIEUWE BAAN!!

YES!! I GOT THE JOB! Ik heb een nieuwe baan en ik ben zo ontzettend blij. Ik heb heel erg veel zin om te beginnen. In mijn nieuwe vlog vertel ik jullie er meer over. Kijk je mee?

Vond je deze video leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog (yay!). Ik zou het ook heel erg leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Dit is helemaal gratis en zo kun jij makkelijk op de hoogte blijven van al mijn nieuwe vlogs.

Welk werk / studie doe jij?

Love, Lieke xoxo

Share

3 thoughts on “VLOG #65: EEN NIEUWE BAAN!!

  1. Heel erg fier op je schat, je deed het echt supergoed. Erg leuk om te volgen..zeker om te vergelijken met het onderwijs in België. Hier is het gewoon wachten tot ze je bellen en dan pas contract per school. Kusjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.