VLOG #80: MEETING @ TOV ESSENTIALS + WIN!

Spread the love! De nieuwe collectie TOV Essentials is weer ontzettend gaaf. In deze vlog neem ik jullie mee naar het hoofdkantoor en laat jullie mooie sieraden zien. Mijn favoriet is het kettinkje en die mag ik aan een van jullie weggeven. Zo leuk! Dus kijk snel mee & WIN!

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog en ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Dit is helemaal gratis en zo blijf je makkelijk op de hoogte van al mijn video’s!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

WIN TOV LIMITED EDITION NECKLACE!
Wat moet je doen?
– Abonneer je op mijn YouTube kanaal
– Volg @liekebiemans en @tovessentials op Instagram
of like Whatliekeloves en TOV Essentials op Facebook
– Laat een reactie achter dat je meedoet

De winnares wordt bekend gemaakt op 17 november. Goodluck sweeties xoxo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Share

2 thoughts on “VLOG #80: MEETING @ TOV ESSENTIALS + WIN!

  1. Hoi. Ik doe graag mee voor dit leuke kettinkje. Ik vind sieraden heel mooi en deze kan dan mijn mijn collectie. Ik heb alle stappen gedaan en duim hard. Groetjes van Marina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.