VLOG #87: FRIENDS OF THE BRANDS GIFT SUITE

Het Friends Of The Brands Event is hét Bloggersevent van het jaar. Hier worden de meest succesvolle bloggers en bn’ers van dat moment uitgenodigd. Ik mocht erbij zijn, zo ontzettend gaaf! Natuurlijk heb ik alles weer voor jullie gevlogd. Kijk je mee?

Ik hoop dat je deze vlog leuk vond! Vond je dat? Doe dan vooral even je duimpjes omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Dan blijf je makkelijk op de hoogte van al mijn video’s!

Wauw.. Wat ben ik verwend! Echt niet normaal.. Ik ga hier zeker een heleboel mensen in mijn omgeving blij mee maken. En ik ga zelf natuurlijk ook wat leuke dingen houden & testen. Naar welke producten ben jij erg benieuwd? Laat me dat vooral even weten, dan ga ik er zeker wat mee doen!

Liefs, Lieke xoxo

Share

One thought on “VLOG #87: FRIENDS OF THE BRANDS GIFT SUITE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.