VLOG #88: KRUIDVAT MOMENTS OF ME

De nieuwe Kruidvat Moments Of Me lijn is verkrijgbaar! Afgelopen maand was ik aanwezig bij de lancering van deze nieuwe producten. De lancering vond plaats in het Element Hotel in Amsterdam. Ik ben hier samen met mijn nichtje Kim heen geweest en wij hebben genoten van een heerlijk diner, meditatieles en een overnachting. Kijk je mee?

Vond je deze video leuk? Doe dan vooral even je duimpjes omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal.

Kim en ik zijn beide heel erg verwend met hele toffe producten van Kruidvat! In het einde van deze vlog zul je een mini unboxing van de Moments Of Me producten en andere producten zien. Naar welk product ben jij het meest nieuwsgierig?

Kiss, Lieke xoxo

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.