VLOG #89: JOSH V SAMPLE SALE @ GROTE KERK BREDA

Shoppen met korting! Daar worden we allemaal blij van toch? In deze vlog neem ik jullie mee naar de Josh V sample sale in de grote kerk in Breda. Benieuwd wat ik allemaal geshopt heb? Bekijk dan snel deze vlog!

Vond je mijn vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Dat zou ik heel erg leuk vinden!

Tijdens de sample sale heb ik zoveel toffe items geshopt met heel erg veel korting! Ik ben er super blij mee! Ben jij ook naar de sale geweest? En heb je ook leuke items gescoord? Let me know! Welk item vind jij het mooiste dat ik heb geshopt?

Love, Lieke xoxo

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.