VLOG #93: HIGH TEA @ YOGHURT BARN

Quality time is always a good idea! Samen met Britt ging ik naar de Yoghurt Barn in Den Bosch voor een heerlijke high tea. Ben je benieuwd wat we allemaal hebben gekregen? Kijk dan snel mee naar mijn nieuwe vlog!

Ik zou het super leuk vinden als je je duimpjes omhoog doet en je abonneert op mijn YouTube kanaal. Zo blijf je makkelijk op de hoogte van al mijn nieuwe vlogs en video’s.


  

Hmm wat hebben we gesmuld! Ik vond alles echt zo ontzettend lekker. Super leuk dat je eens zoveel verschillende yoghurtjes kan uitproberen. Zo proef je ook eens combinaties die je zelf misschien niet zo gauw zou kiezen. Het eten dat we niet meer op konden kregen we in een zakje mee naar huis (helemaal top!). Ook kregen we nog een bon voor een frozen yoghurt. So yummy!

Ik heb een hele leuke dag gehad! Ben jij wel eens bij de Yoghurt Barn geweest?

Liefs, Lieke 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.