VLOG #97: WEGGESTUURD ZONDER TOETJE..

Dit kan echt niet! Wij werden weggestuurd bij restaurant Giornale zonder toetje.. Kijk je mee naar mijn vlog?

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog & vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Ben jij al geabonneerd?

Ik baal er heel erg van dat wij zijn weggestuurd zonder toetje! Echt niet netjes vind ik dat. Heb jij al eens zoiets meegemaakt?

Liefs, Lieke xxx

Share

One thought on “VLOG #97: WEGGESTUURD ZONDER TOETJE..

 1. Beste Lieke ,
  Ik werd zojuist gewezen op je vlog waar ons restaurant in voor kwam. Allereerst wil ik je bedanken. Want ik vind dat je Giornale eigenlijk heel goed promoot. Ook top om te zien en horen dat jullie het bij ons naar jullie zin hebben. Ik zie echter op het eind dat jullie het slotstuk (dessert) niet hebben kunnen nuttigen.

  Als jullie niet vooraf zijn ingelicht over de shifts die we hanteren dan zijn jullie inderdaad niet juist behandeld. Want op weekenddagen werken we altijd met 2 shifts waarbij de eerste eindigt om 19:45 uur. Uit je vlog maak ik op dat jullie er dus niets van wisten. Daarvoor als eigenaar mijn excuses.

  Kun je me aangeven onder welke naam jullie gereserveerd hadden en welke datum. Uit het filmpje blijkt dat jullie in 1 van de bankjes zaten.

  Laat je me dat even weten? Dan ga ik het uitzoeken. We staan namelijk bekent om onze goede service .

  Groetjes Robin Wijnen
  Eigenaar Giornale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.