Weekendje Leiden + tips

Zoals jullie misschien al hebben gezien op social media ben ik 2 dagen naar Leiden geweest. We zijn hier de verjaardag van mijn mama gaan vieren. Ze is afgelopen woensdag 50 jaar geworden. Een speciale leeftijd, en dat moet dan ook speciaal gevierd worden!

  
De eerste dag zijn we naar het strand geweest bij Katwijk aan Zee. Het zonnetje scheen en het was heerlijk weer! Ik draag hier mijn jumpsuit van Labee a Porter van de webshop Byfashionloverz.


Mijn mooie mama 50 jaar! Mama draagt hier een super leuk jurkje van Supertrash.

  
Aan het strand lag een super leuk strandtentje: “Standpaviljoen het Wantvelt”. We zijn hier gezellig wat gaan lunchen. Ik had (hoe kan het ook anders) een heerlijk broodje carpaccio! Hmm..

Na een aantal uren aan het strand te hebben gelegen zijn we naar ons hotel gegaan om te douchen en klaar te maken voor de avond. We hebben overnacht in IBIS hotel Leiden Centrum. Het hotel ligt (zoals de naam al zegt) midden in het centrum en dat is ideaal voor een citytrip! Onze kamer was prima!


Eventjes optutten (wat vind ik dat toch leuk) en omkleden voor het uiteten. Ik draag hier het jurkje “Sexy” van Jurkjes.com in het donkergroen, love it!

  
 

’s Avonds zijn we gaan uiteten bij restaurant van Buuren. Er zijn zoveel restaurantjes in Leiden dat je bijna niet weet welke je moet kiezen.. Restaurant van Buuren zag er gezellig uit en de kaart sprak ons ook aan. Als voorgerecht heb ik vitello tonato genomen (ik wilde eens wat anders dan carpaccio haha..), als hoofdgerecht had ik zalm en als toetje apple crumble met roomijs. Het was echt heel erg lekker. Mama had kreeft besteld en kreeg het gerecht heel leuk geserveerd voor haar verjaardag! (Had papa geregeld dus dat was een leuke verrassing)

  
De tweede dag hebben we een stadswandeling gemaakt door Leiden. Als je de bordjes van de “Leidse loper” volgt kun je een hele mooie wandeling maken. Ik draag hier mijn “Ilze” dress van jurkjes.com in de kleur pink. Ik ben echt gek op dit jurkje. Allereerst vind ik de kleur prachtig en het jurkje zit ook nog eens heerlijk comfy.

  
En als je dan wat gaat drinken op het terras in Leiden, dan moet je echt bij Annie’s zijn. Je zit daar op een super leuk terras op het water! Annie’s is in 2014 uitgeroepen tot gezelligste terras van Leiden. Ik had een heerlijke warme chocomel met slagroom besteld en een homemade cheescake, yum!

  
‘ s Middags zijn we gaan varen. Dat wilde ik super graag! We hebben een sloep gehuurd bij Bootjes en Broodjes. Met deze sloep mochten we 2 uur zelf varen (je hebt hier geen vaarbewijs voor nodig). Het was deze dag ook weer super lekker weer, genieten!

We hebben 2 super fijne daagjes gehad met ons gezin! Ik raad je echt aan om eens naar Leiden te gaan. Het is zo’n mooie stad met zulke mooie plekjes.

Zijn jullie al eens in Leiden geweest? Ik ben ontzettend benieuwd wat jullie van dit artikel vonden! Dit is mijn eerste artikel die ik via mijn iPhone online zet. Hoop dat het allemaal goed is gegaan! Heel veel liefs xxx

 

Share

3 thoughts on “Weekendje Leiden + tips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.