WEEKVLOG #3: HUNKEMOLLER FASHIONSHOW MET DOUTZEN KROES

Hi fashionista’s! In deze vlog neem ik jullie mee naar de HKM Fashionshow met Doutzen Kroes en naar de opening van My Jewellery in Eindhoven. Ook laat ik jullie alvast wat items zien die Dennis en ik graag willen shoppen voor ons nieuwe huis. En heb ik een glowy winactie voor al mijn beauty followers. Enjoy watching!

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

Wat vond jij van de fashionshow? Heb je iets gezien wat je graag zou willen shoppen? Ik ben benieuwd!

Liefs, Lieke XOXO

Share

2 thoughts on “WEEKVLOG #3: HUNKEMOLLER FASHIONSHOW MET DOUTZEN KROES

  1. wat een mooie schow waren hele mooie setjes bij als ik dat mag zeggen als jongen zou ook graag met de win actie mee doen lieke

  2. Ik doe heel graag mee. En ik vind het heel lastig om een keuze te maken tussen de kits. Maar volgens mij hoeft dat ook niet, toch?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.