WEEKVLOG #4: ONLINE SHOPPEN & SLEEPOVER EVENT

Ik ben dol op online shoppen! Jij ook? In deze vlog neem ik jullie mee naar een sleepover event van VEET in Amsterdam met een heleboel gezellige meiden. Ik ga samen met jullie online shoppen & laat jullie zien wat voor pakketjes er allemaal zijn binnen gekomen. Veel kijkplezier!

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

Bestel jij vaak kleding online? Wat is jouw favo website? Ik ben benieuwd!

Liefs, Lieke XOXO

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.