WEEKVLOG #5: MOODBOARD MAKEN & WHITE DINNER

In deze vlog laat ik jullie mijn moodboard / inspo zien voor ons nieuwe huis. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie hiervan vinden. Ook neem ik jullie mee naar het White Dinner van Friends of the Brands. Wat een heerlijke avond vol lieve mensen, mooie merken en heerlijk eten was dat en wat zijn we weer ontzettend verwend! Enjoy watching!

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

Wat vinden jullie van mijn moodboard? Ik ben super benieuwd!

Liefs, Lieke XOXO

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.