WEEKVLOG #6: GIRLS SLEEPOVER & INTERIEUR SHOPPEN

Girls just want have fun! In deze vlog neem ik jullie mee naar Amsterdam. Ik heb hier een super gezellige sleepover samen met Miranda. So much fun! De volgende dag gaan we naar een event van Ideal of Sweden in de Corner Bakery. Verder ga ik in deze vlog interieurshoppen bij o.a. Ratatouille Heeze. Wat een leuke items hebben ze daar! Ben je benieuwd of ik goed geslaagd ben? Kijk dan gezellig mee & vergeet je vooral niet te abonneren!

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

Wat vind jij van mijn nieuwe home spulletjes? Ik ben er super blij mee!

Liefs, Lieke XOXO

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.