WEEKVLOG #9: 6 JAAR SAMEN ♥

Wauw… Dennis en ik zijn alweer 6 jaar samen. Wat gaat het toch snel! Dit vieren we samen door lekker een hapje te gaan eten. De rest van de week neem ik jullie mee naar de Hunkemoller shoot in het Pulitzer hotel, Fashion Night Out van Styletoday & shoppen in Eindhoven. Kijk je weer mee?

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

De Hunkemoller shoot vond plaats in het de Pulitzer Suite. Wat een prachtige kamer is dat zeg, love it!

Hierboven zie je de outfit die ik droeg naar a Fashion Night Out van Styled Today. Ik draag hier een witte jumpsuit met sterretjes van Colorful Rebel. Onder de jumpsuit draag ik zwarte hakken van Manfield. Wat vinden jullie van deze look?

Mood is echt mijn lievelingsrestaurant, de sushi is daar zooo lekker! Wat is jouw favo restaurant?

Liefs, Lieke xoxo

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.