ZOUZÉ – CINDERELLA DRESS DARK BLUE + WIN!

Pretty in darkblue! Donkerblauw is absoluut een van mijn favoriete kleuren voor het najaar. Ben jij ook zo dol op donkerblauw? Kijk dan snel even verder, want ik laat jullie een prachtige dress zien van Zouzé. Deze mag ik ook nog eens weggeven aan een van mijn volgers. Leuk hè! Doe jij mee?

zz2  zz4 zz3
Zouzé, Cinderella Dress – €69,99

Ik draag hier de Cinderella dress van het merk Zouzé. I love this one! De jurk heeft driekwart mouwen en sluit boven mooi aan. Onder loopt de jurk wat wijder uit en dat zorgt voor een speels effect. Ik draag hier zelf maat XS, maar ik merk dat hij voor mij wat aan de korte kant is. Vandaar dat ik hem heb omgeruild voor een S. In principe valt de jurk dus gewoon op maat. Ik vind hem heel erg gaaf voor het najaar! Wat vinden jullie?

zz7

Ik heb mijn look afgemaakt met deze stunning Elise Boots van Josh VCan’t get enough.. Daarnaast draag ik een armband en ketting van Josh V, een gouden armband van TOV via Brandfield en een Daniel Wellington watch. Wat vinden jullie van deze look? Je kunt de jurk overigens ook ontzettend leuk met stoere bikerboots combineren. Ga je voor high heels? Dan maak je de outfit meteen een stukje chiquer.

zz6  zz5

WIN DE ZOUZÉ CINDERELLA DRESS T.W.V. €69,99

Wat moet je doen?
1. Abonneer je op mijn YouTube kanaal
2. Heb je Instagram? Volg @liekebiemans en @zouze.fashion
Heb je Facebook? Like Whatliekeloves en Zouzé
3. Laat in een reactie weten hoe jij de jurk zou dragen

Extra kans? Laat een reactie achter onder een video op mijn YouTube kanaal!

De winnares wordt bekend gemaakt op 1 oktober. Goodluck babes! xoxo

Share

16 thoughts on “ZOUZÉ – CINDERELLA DRESS DARK BLUE + WIN!

 1. Toeval? Nee toeval bestaat niet, ik zag op foto 1 bovenaan je jurk en dacht;”Die kan ik mooi combineren met mijn Elise overknee boots van Josh V”
  Verder naar beneden scrollend heb jij ook gewoon die laarzen aan! Perfecte combie gewoon. Ik hou zo van die laarzen, ik heb ze ook nog eens in dezelfde kleur. Suède is de bom dit najaar. Nice girl!! Oja, tasje van Josh V en een opvallende grote ketting erbij en de outfit is af.

 2. Die overkneelaarzen staan echt geweldig bij dit jurkje. Ik heb helaas alleen exemplaren in zwart; die kleur vind ik wat minder geschikt. Ik zou gaan voor een combinatie met hoge donkerblauwe laarzen. Aangevuld met, helaas, panty’s. Wordt te koud zonder….

 3. Wat een geweldig jurkje! Ik zou het donkerblauw met zwart combineren, door er zwarte kniesokken en hoge mary jane schoentjes onder te dragen. Eventueel nog een kort zwart bomberjack. (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram @paramara1982, YT Tamara TS)

 4. Echt een super leuk jurkje!
  En whouww wat een prachtige laarzen!
  Helaas ben ik te klein voor overknee laarzen maar ik vind ze geweldig!
  Het staat je waanzinnig!

 5. Wauw wat een leuke jurk leuk om te combineren met sexy hogelaarzen leuk voor de hefst ik doe graag mee je heb een super leuke blog

  Groetjes en fijne dag

 6. Leeeeuk, ik zou deze combineren met een paar bruine overknee boots die ik tot nu toe best moeilijk te combineren vond. Een leren jasje hierop lijkt me ook prettig om het wat stoerder te maken! X

 7. Wat een mooi jurkje 😀 echt helemaal mijn style! Love it 🙂
  Ik zou het jurkje combineren met een paar prachtige hakken en mijn valentino look tas met studs

  Je overkneeboots staan je echt tegek Lieke 🙂

  veel liefs van mij

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.