AERIN – GARDEN ROSE

Aerin komt met een nieuwe Rose Cologne-collectie! De collectie bestaat uit 3 geuren: Bamboo Rose, Linen Rose en Garden Rose. Mijn favoriete geur is toch echt wel de Garden Rose! Kijk je mee naar mijn review?

Ik ben echt dol op mooie verpakkingen en dit is er dan zo eentje! Strak en afgewerkt met gouden details, ik hou ervan. De glazen fles sluit d.m.v. een gouden magneetknop (erg handig)!

De geur van de roos uit een Engelse tuin heeft iets heel natuurlijks en geeft een vrij gevoel. De opwekkende geur heeft ze te danken aan haar kracht en schoonheid. Een stroom van energie. – Aerin Lauder

Ingrediënten: Bulgaarse roos, centifoliaroos, groene noten van geranium, sandelhout, amber en muskus.

Garden Rose van Aerin is een hele frisse, zoete, zachte geur. Ik ben er dol op! Ik vind het altijd lastig om geuren te beschrijven. Dus ik zou zeggen ga eens naar de Douglas en ruik ‘m dan ben je zelf meteen in love! Ik draag dit geurtje nu elke dag en ben er dan ook heel erg blij mee! Garden Rose is vanaf 20 maart verkrijgbaar bij o.a. de Douglas en de website van Estée Lauder.

Lijkt deze geur jou lekker?

Love, Lieke XOXO

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.