AMBULANCE NAAR ZIEKENHUIS IN MARRAKECH 🚨 🚑 & VLUCHT GEMIST

Dit is alweer de laatste Marrakech vlog. In deze vlog neem ik jullie mee naar Carre Eden (shoppingcenter) en Riad Be waar we lekker lunchen en chillen. Woensdag is het tijd om weer naar huis te gaan. Op het vliegveld word ik van de roltrap getrokken en moet met de ambulance naar het ziekenhuis.. Kijk je mee?

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

Hotspot: Riad BE

Before lunch @ Riad BE. Ik draag hier een lookje uit de collectie van JOSH V & I love it! Is dit iets wat jij zou dragen?
RIAD BE is echt een prachtige plek om te overnachten of even op bezoek te komen. Je kunt er gewoon lunchen ook al slaap je er niet. Wij hebben de eigenaar vooraf een berichtje gestuurd via Instagram en een lunch ingepland. Ik kreeg hier heel veel vragen over daarom dat ik dit even met jullie deel – xxx –
OMG NO! Met de ambulance naar het ziekenhuis…..

Ik was op het vliegveld in Marrakech om de vlucht naar huis terug te nemen. Toen stond er een Marrokaanse mevrouw bij de roltrap te wachten (ik denk dat ze niet alleen naar boven durfde). Ze maakte een handgebaar (leek zo van ga maar voor), dus ik stapte op de roltrap met mijn koffer. Toen pakte ze me onverwachts bij mijn arm. Voordat ik het wist gingen we al naar boven, zij was onstabiel (en heel zwaar) en viel en trok mij helemaal mee over de roltrap naar beneden.. Op een been heb ik flinke schrammen en op het andere been een hele heftige diepe snee. Ik moest meteen met de ambulance naar het ziekenhuis in Marrakech 😩 Het moest gehecht worden en er moest nog vlees weggesneden worden zodat het niet gaat ontsteken.. Echt niet fijn allemaal. Ik was heel erg bang 😢 We hadden toen ook onze vlucht gemist daardoor.. gelukkig konden we ‘s avonds nog een vlucht nemen en konden landen op Weeze.

Toen ik thuis was kon ik niet lopen en ook niet werken.. Ik heb echt nog langer thuis gezeten dan verwacht. De littekens zijn nu nog steeds zichtbaar. Hopelijk herstelt het mooi.

-xxx- Lieke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.