ASUS – ZENFONE 3

Yes! De ASUS Zenfone 3 is nu ook verkrijgbaar in Nederland! Een betaalbare telefoon, met een luxe uitstraling en een TOP camera! Kijken jullie mee naar mijn review?


ASUS, Zenfone 3 – €349 / €399

Even wat feitjes op een rij:
– Schermgrootte: 5,5 inch
– Camera achterkant: 16 megapixel
– Camera voorkant: 8 megapixel
– Opslag: 32 of 64 GB
– Besturingssysteem: Android

Mijn eerste indruk van de Zenfone 3 is goed. Het is een grotere telefoon die fijn in de hand ligt. De telefoon heeft een luxe uitstraling en is voorzien van een selfie camera en een camera aan de achterkant. Daarnaast heeft de telefoon een homeknop, een knop voor de tabbladen en een terugknop. Vooral met de terugknop ben ik heel erg blij! Deze miste ik echt op mijn huidige telefoon. Je kunt de telefoon ontgrendelen d.m.v. een vingerscanner.

Op deze telefoon zit een Android besturingsstysteem. Als je een Samsung gewend bent is dit niks nieuws. Maar als je een iPhone gewend bent is het echt even wennen.. Er staan al best veel apps op de telefoon. Ook apps die naar mijn mening overbodig zijn. Deze verwijder ik dan ook gewoon weer. De snelheid van de telefoon is prima.

En dan de camera.. yes de camera! Voor mij een van de belangrijkste elementen op deze Zenfone 3. En wat is hij goed! Echt ik word er helemaal enthousiast van! De camera legt snel een focus en maakt mooie scherpe foto’s. Vooral de selfiecamera vind ik veel beter dan ik gewend ben. De Zenfone zorgt ervoor dat je gezicht verzacht wordt bij het maken van een selfie. Hieronder zie je een van mijn eerste selfies. Deze is niet eens bewerkt (love the soft skin!)

De ASUS Zenfone 3 is voor mij een YES! Het toestel is betaalbaar en is van goede kwaliteit. Het design is mooi en de telefoon ligt goed in de hand. Het besturingsstysteem vind ik zelf wat minder fijn, maar dat is een kwestie van wennen. En de camera, ja die is gewoon geweldig!

Wat is jouw eerste indruk van de Zenfone 3? Ik ben heel erg benieuwd!

Liefs, Lieke XOXO

 

Een reactie op “ASUS – ZENFONE 3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.