BIRTHDAY BLOGGER HIGH TEA 😍

Voor mijn verjaardag organiseerde ik een blogger afternoon tea met al mijn favo insta babes. Roze, glitter, goud & heel veel lekkere gebakjes. Kijk je gezellig mee?

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

Pink, gold & a touch of glitter

Love, love, love the table setting!

Ik heb ervoor gekozen om alle items in het roze & goud te bestellen. Zo staat alles heel erg mooi bij elkaar en krijg je deze leuke setting! Het servies dat we gebruiken tijdens de high tea is van Blond Amsterdam.

Allermooiste taart EVER.

Mijn verjaardagstaart heb ik besteld bij Besteltaart. Ik heb foto’s doorgestuurd ter inspiratie en toen hebben zij deze prachtige taart voor mij gecreëerd. Het is een wit met roze dripcake & hij is afgewerkt met roze roosjes, marshmallows & macarons. Do you want a slice?

It’s all about the details

Chocolaatjes kunnen natuurlijk niet missen, want ik ben echt dol op chocolade. Van Sweetsupply ontving ik repen Tony Chocolonely & deze heerlijke bonbons van Sorini.

Donut worry 🙂

De roze donuts zijn van Dunkin Donuts (zo fijn dat er in Eindhoven nu ook een filiaal zit, want I love donuts!). En de cupcakes heb ik van Besteltaart.nl. Ook hiervan had ik een afbeelding gevonden op Pinterest en deze naar ze toegestuurd. Zij hebben deze dan ook prachtig nagemaakt. Wat vind jij van deze flamingo cupcakes?

De high tea was heel erg geslaagd en ik kreeg van iedereen te horen dat ze hadden genoten. Het organiseren is altijd best wel wat werk, maar als je dan zo’n leuke middag hebt gehad weet je waar je het voor doet. Wat een feestje!

Mijn verjaardagsoutfit bestaat uit een roze velvet top van Nikkie, glitter rokje van Lofty Manner en mijn Gucci riem. Wat vind jij van deze look?

Ik ben super benieuwd wat jullie van mijn birthday blogger high tea vonden. Laat het me zeker weten in de comments, vind ik leuk!

Liefs, Lieke xoxo

Een reactie op “BIRTHDAY BLOGGER HIGH TEA 😍

  1. HighTea.nl zegt:

    Mooie foto’s! Ziet er gezellig uit en helaas zijn de restaurants nu gesloten i.v.m. corona dus online bestellen is nu wel de manier om gemakkelijk uitgebreid te kunnen high tea ‘en.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.