Bobbi Brown – Blush Pale Pink

Pink is my favourite color! Vandaag laat ik jullie een mooie roze blush zien van Bobbi Brown: Pale Pink. Ben je benieuwd wat ik van deze blush vind? Lees dan snel verder!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bobbi Brown, Pale Pink – €29,00

De blush zit verpakt in een zwart kartonnen doosje. Op dit doosje staat met witte letters Bobbi Brown gedrukt. Het doosje heeft een glanzende finish en daardoor oogt de verpakking chique.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dit is mijn eerste blush van Bobbi Brown en het is de kleur Pale Pink! Deze kleur doet me meteen denken aan barbieroze. Het is een mooie roze kleur met een koele ondertoon. Deze blush heeft een matte finish. Ik ben erg benieuwd!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hieronder zie je een foto waar ik de blush heb geswatcht op mijn hand. Ik heb de blush goed aangebracht zodat de kleur duidelijk naar voren komt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bij het aanbrengen van de blush op mijn wangen was ik wat voorzichtiger. Ik wilde namelijk niet dat dit te fel zou zijn. Omdat dit een matte blush is, heb ik gekozen om ook nog een highlighter te gebruiken voor mijn look. Love the glam!

IMG_4963

Ik ben heel tevreden over mijn eerste blush van Bobbi Brown. Het is een mooi product, wat makkelijk aanbrengt en goed blijft zitten! De blush Pale Pink kost €29,00 en is o.a. te koop bij de Douglas & Bijenkorf. Het volgende product op mijn wishlisht van Bobbi Brown is de Shimmer Brick!! Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze blush vinden. YAY OR NAY? xoxo

5 reacties op “Bobbi Brown – Blush Pale Pink

    • Lieke Biemans zegt:

      Jaa mooi hè! I know, wil die heel graag nog!! Heb jij er eentje? Ook een review over geschreven? Want dan ga ik even kijken! Liefs

  1. Pingback: VIDEO: YOSMO || MAKE UP STASH FAVOURITES | whatliekeloves

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.