CEWE – MIJN FOTOPRODUCTEN

Say cheese! Zoals de meesten van jullie misschien wel al weten ben ik dól op fotografie. Ik ga niet zonder camera de deur uit en leg dan ook graag mooie momenten vast. Een tijdje geleden ontdekte ik CEWE. Via deze website maak je eenvoudig een grappige fotokalender, plaats je jouw favoriete foto op acrylglas of maak je een prachtig vakantieboek. Dat begon te kriebelen, dus ik ging meteen aan de slag! Kijk je mee naar mijn eindresultaten?

FOTO OP ACRYLGLAS – vanaf €26,99

 

Allereerst bestelde ik een foto op acrylglas. Ik heb ervoor gekozen om een zwart witte foto af te drukken, maar kleur is ook mogelijk. Deze foto is afgelopen zomer gemaakt. En brr.. wat is het koud nu. Het vriest en er is zelfs sneeuw gevallen afgelopen week. Maar als ik naar deze foto kijk krijg ik weer een warm zonnig vakantie gevoel. Can’t wait till summer! Het acrylglas heeft een dikte van 4 mm en straalt een en al luxe uit. Ik vind het echt prachtig geworden! Wat vinden jullie? Deze foto krijgt een mooi plekje in de woonkamer!

MIJN CEWE FOTOBOEK – vanaf €7,95

 

Het CEWE fotoboek is het meest populaire fotoboek in Europa & I can tell you why! De kleuren van de foto’s, de kwaliteit van de kaft en het papier.. It’s so pretty! Als je een fotoboek gaat maken heb je de keuze uit verschillende maten, modellen, papiersoorten en kaften. Ik koos voor het Large Liggend fotoboek met mat fotopapier en een harde kaft. De kwaliteit van het papier is echt ge-wel-dig! Je zou het zelf even moeten voelen.. Dan voel je pas hoe stevig het is en wat voor mooi papier er is gebruikt. Je kunt in de afwerking kiezen tussen glanzend en mat fotopapier.

Ik heb ervoor gekozen om mijn fotoboek zelf in te delen, maar er is ook een mogelijkheid om dit automatisch te laten doen. Je kunt meerdere kleine foto’s op een bladzijde plaatsen, maar je kunt ook één foto de hele bladzijde laten vullen. Dit fotoboek is gevuld met allerlei foto’s van mijn vakanties en fotoshoots afgelopen jaar. Ik vind het erg leuk om deze aan vrienden en familie te laten zien en ook om zelf in terug te bladeren natuurlijk!

 

CEWE is de marktleider in Europa op fotogebied en ik begrijp helemaal waarom. Wat een mooie producten leveren ze en dat voor een hele betaalbare prijs. De levering vond ook nog eens snel plaats, want na een week had ik de producten al in huis. Ik ben enthousiast! Voor meer fotoproducten kun je een kijkje nemen op de website van CEWE.

Wat vind jij van mijn fotoproducten?

Liefs, Lieke xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.