♥ VERZENDING
Woon je in Nederland? Dan is er gratis verzending vanaf €50. Anders zijn de verzendkosten €4,95. Woon je in België? Dan zijn de verzendkosten €8,95 en is er gratis verzending vanaf €75.

♥ BEZORGING
Wij versturen onze pakketen via POST NL. De levertijd bedraagt normaal gesproken 1-2 werkdagen.

Je kunt je pakket volgen via de track & trace code.

♥ RETOURNEREN
Wil je je item retourneren? Dat kan! Als je aan onderstaande voorwaarden voldoet kun je zelf kiezen of je je geld terug wil of dat je een cadeaubon wil die je in de webshop kunt gebruiken. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Denk je er aan om het pakketje met track en trace te verzenden? Je bent namelijk zelf verantwoordelijk dat het pakketje bij ons aankomt. Voor het retouradres kun je een mailtje sturen naar info@whatliekeloves. Je ontvangt het retouradres dezelfde dag.

Als je een item retour wil sturen moet het aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • De producten moeten binnen 14 dagen na ontvangst retour zijn
  • De producten die je wil retourneren dienen ongebruikt te zijn en in dezelfde staat te verkeren als voor ontvangst.
  • De producten worden in de originele verpakkingen terug gestuurd

Wanneer je retour niet voldoet aan deze voorwaarden, kunnen we deze helaas niet terugnemen en niet overgaan tot terugbetaling.

SALE producten of producten die met korting gekocht zijn kunnen helaas niet geretourneerd worden.

♥ OMRUILEN
Wil je je item omruilen voor een andere maat? Dan kun je het beste de nieuwe maat bestellen via de website. Je kunt dan kijken welke maat het beste voor jou is en het andere item binnen 14 dagen retour sturen (zie voorwaarden retourneren).

♥ TERUG BETALING
Zodra het item retour is en het voldoet aan de voorwaarden zullen wij z.s.m. overgaan tot het terug betalen. Dit kan 5 werkdagen duren. Als het langer duurt kun je altijd een mailtje sturen naar info@whatliekeloves voor meer informatie.