DOUGLAS – DECEMBER FAVOURITES

Christmas count down: 19 days till Christmas! Ik ben dól op kerst en laat jullie dan ook graag mijn december favourites zien. Dit zijn cadeautjes die erg leuk zijn om te geven (of om te krijgen!). Welk product staat er op jouw wishlist?

MAC LIPSTICKS – €19,50
You can’t go wrong with a MAC lipstick! Mij kun je altijd blij maken met een MAC lipstick, ik kan er geen genoeg van krijgen! Er is een brede keuze aan kleuren en finishes. Zelf ben ik heel erg fan van de matte lipsticks, maar met kerst mag er natuurlijk wel een kleine sparkle aan toegevoegd worden. Hieronder vind je 3 lipsticks die het erg goed doen voor onder de boom.

Velvet Teddy: Dit is het perfecte nude kleurtje voor iedereen. Velvet Teddy heeft een matte finish en is een echte every day lipstick. Deze lipstick zou ieder meisje in haar stash moeten hebben, just love it!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Angel: Deze lipstick heeft een frost finish, dat wil zeggen dat hij een glitter / chrome glans heeft. Door deze textuur is de lipstick iets minder dekkend dan bijvoorbeeld een matte lipstick (maar zeker niet minder mooi!). Angel is een prachtige lichtroze tint die je mooi kunt opbouwen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ruby Woo: Een rode lipstick doet het natuurlijk altijd goed rond de feestdagen. Ruby Woo is een mooie rode klassieke lipstick met een matte finish. Zelf draag ik niet zo vaak rood, maar ik moet eerlijk zeggen dat Ruby Woo mijn hartje gestolen heeft. Deze ga ik zeker dragen met kerst!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ANASTASIA BEVERLY HILLS, GLOW KIT – €49,95
Shine and sparkle! Tijdens de feestdagen mag je zeker wel wat extra glam aan jouw make-up look toevoegen. Dat kan met de Glow Kit van Anastasia Beverly Hills. Gorgeous, right? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DOUGLAS ASSORTIMENT
Naast allerlei mooie merken heeft Douglas ook geweldige producten van haar eigen assortiment. Dit assortiment is heel erg breed (en betaalbaar!). Denk aan een fijn gezichtsmasker, crème, lipgloss etc. Ik heb gekozen voor het Light-as-air-mask, een rode lipgloss en een mooie rose gouden kwastenset uit de collectie. Maar ssssttt hoor.. Want deze doe ik mijn moeder cadeau met kerst!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van mijn december favourites vonden. Zitten er ook items bij die jij mooi vind? En van welk item zou jij graag een review terug zien? Let me know!

Love, Lieke xoxo

5 reacties op “DOUGLAS – DECEMBER FAVOURITES

  1. ArielleDannique zegt:

    Echt top producten allemaal!! Ik hou echt van mac lippenstiften. Heb al zowaar andere geprobeerd en die zijn ook echt top hoor maar dit blijven toch wel echt de beste. Ik ben zo benieuwd naar dat palette, misschien ga ik hem ook wel halen!

    Liefs XXX

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.