EINDHOVEN ✈ ALICANTE 😍 + WHAT’S IN MY SUITCASE 👛

YAY, we gaan naar Spanje! Dennis, mama, papa en ik (en Jelle komt later) verblijven in Villa Amalia in Torrevieja. Ik geef jullie een tour door het appartement, laat jullie zien welke kleding ik allemaal mee neem op vakantie en wat we gaan doen. Heel veel kijkplezier!

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

Villa Amalia, Torrevieja

We verblijven in Villa Amalia van Orange Holiday Housing in Torrevieja.
Ik draag hier mijn leopard suit van Goldie Estelle. Echt een heerlijk pakje om in te reizen! De lila koffers zijn van het merk Suit Suit en zijn verkrijgbaar bij Bagsplaza..
Ready for dinner! Ik draag hier een nieuwe flared broek uit de collectie van Studio Kiki. De broek heb ik gecombineerd met een topje van Kim Strijd Collectie. Het was die dag Kingsday dus ik vond het wel een toepasselijk lookje 🙂

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van ons appartement vinden. Zou jij hier ook willen verblijven?

Liefs, Lieke xxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.