ESTÉE LAUDER – SUMPTUOUS BOLD VOLUME LIFTING MASCARA

Onlangs testte ik de sumptuous bold volume lifting mascara van Estée Lauder en ik ben razend enthousiast! Dit is zeker een nieuw favorietje en ik gebruik ‘m nu voortaan elke dag! Benieuwd waarom? Kijk dan snel mee naar mijn review!

Tijd voor een nieuwe mascara! Maar waar begin je dan? Zoveel merken, zoveel modellen.. Estée Lauder is een van mijn favoriete make-up merken en ik besloot er dus eentje van dit merk te bestellen. Omdat ik weet dat ze op Superwinkel verschillende soorten make-up producten (& parfums) tegen lagere prijzen aanbieden nam ik een kijkje op hun website. Ik spotte de sumptuous bold volume lifting mascara en deze beloofde extra volume met een sensueel resultaat. Sounds good, right?

Allereerst de verpakking: de mascara komt in een donkerblauw kartonnen doosje met een mooie glans. Het doosje is afgewerkt met gouden letters, erg stijlvol. Als je het doosje opent vind je de mascara in een gouden huls. Let’s give it a try!

De mascara heeft een fijn borsteltje, niet te dun en vooral niet te dik (daar hou ik niet van). Hierdoor brengt hij de mascara aan op elke wimper en houdt hij je wimpers mooi uit elkaar. Love this! Je kunt de mascara goed opbouwen zonder dat hij gaat klonteren en hij zorgt zeker voor meer volume. Ik ben fan!

De sumptuous volume lifting mascara is te koop voor €32,50 bij Superwinkel. Met de code Liekeloves01 krijg je 10% korting op jouw bestelling. Wat is jouw favoriete mascara?

Liefs, Lieke xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.