GUCCI TAS GEKOCHT & SHOPPEN @ LONDEN

Ik ga samen met mama shoppen in Londen. We gaan lunchen bij Sketch & naar Selfridges waar ik mijn eerste Gucci tas koop (OMG!). Heel veel kijk plezier!

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

#OOTD: Full look by Josh V

Shoppen in Londen is zo leuk! De foto hierboven is gemaakt op Oxford Street. Dat is een hele drukke winkelstraat. Shoppen in Londen is iets duurder dan in Nederland omdat de pond nu wat duurder is dan de euro. Maar wel echt heel gezellig en ze hebben zoveel mooie winkels. Dan kun je het gewoon niet laten om wat leuks te kopen!

Zo ontzettend blij met mijn nieuwe tas! En wat is deze winkel prachtig he? Helemaal roze. LOVE IT!

Mama en ik gingen naar Selfridges om een nieuwe tas te kopen voor mij. Ik had mijn oog al heel lang op de Gucci Marmont bag in het zwart. Omdat ik mijn eerste designer bag ook in Londen had gekocht leek het me een mooi moment om deze tas hier ook te kopen. Selfridges is een groot warenhuis (vergelijkbaar met Harrods).

Ik was heel erg aan het twijfelen tussen de mini & medium maat. Uiteindelijk ben ik toch gegaan voor de mini. Ik vond dat deze het mooiste bij mij stond. En alles wat ik nodig heb past er in: iPhone, camera, lipstick & pinpas.

We wisten niet dat de Gucci shop in Selfridges helemaal was omgetoverd tot een roze paradijs. Dit was pas 2 dagen zo en dus ook echt een verrassing toen wij daar kwamen. Het was meant to be denk ik haha.. want ik ben echt dol op roze!

Tip: Ga even plassen als je op bezoek bent bij Sketch. De wc’s wil je gewoon niet missen.

Na het shoppen gingen we heerlijk lunchen bij Sketch. De vorige keer hadden we een high tea gehad in de roze kamer, dus we besloten nu voor een andere kamer te gaan. Wat een geweldige ervaring en delicious food!

Ben jij al eens bij Sketch geweest? En wat vind je van mijn nieuwe tas?

Love, Lieke – xxx –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.