Hunkemöller – Top 10 beach accessoires

Vamos a la playa! Het is weer zomer en als het zonnetje dan weer lekker gaat schijnen kunnen we allemaal weer fijn naar het strand. Ik heb een blogpost geschreven voor de Hunkemöller waar ik mijn top 10 beach accessoires deel. Welk item is voor jou écht onmisbaar?

hk3  hk4

Als de zon weer schijnt vind ik het heerlijk om een dagje naar het strand te gaan. Lekker genieten van zon, zee en strand! Love it! Ben jij benieuwd wat ik allemaal mee neem naar zo’n dagje? Lees dan mijn blogpost op de blog van Hunkemöller. Deze kun je hier bekijken.

hk6  hk7

Naast fabulous items is het natuurlijk ook belangrijk om essentails mee te nemen zoals zonnebrand en wat te drinken. Dit is allebei heel belangrijk met warm weer. You should stay hydrated!

hk8

Ik vind het ook altijd leuk om een cocktail of gin tonic te drinken bij een strandtentje. Wat is jouw favoriete drankje? Ik drink daarnaast ook graag hugo en liefmans op een zonnige dag.

hk9  hk10

Ik hoop dat je mijn blogpost op de blog van de Hunkemöller leuk vond! Wat neem jij allemaal mee naar een dagje strand?

Liefs, Lieke – xxx – 

hk17
Marit Lemmens Photography

7 reacties op “Hunkemöller – Top 10 beach accessoires

  1. Michelle zegt:

    Oh, ik hou ook altijd van tijdschriften of een goed boek, lekker mijn telefoon aan de kant, vriendinnen mee en uren kletsen of juist beide relaxed in een boek lezen..

    xoxo,
    Michelle

  2. Jolien Van Hout zegt:

    Ik neem zoals jij al zegt sowieso zonnebrand mee met een hoge factor! Mijn huid zal me later dankbaar zijn 🙂 Verder vind ik die nieuwe trend van ronde badhanddoeken wel leuk, zo’n roundie! Liefst shaped als een donut <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.