HUNKEMÖLLER – VALENTIJN COLLECTIE + WIN!

HAPPY VALENTINE BABES! Het is vandaag Valentijn, de dag van de liefde. Hunkemöller heeft voor deze dag een speciale Valentijn Collectie ontworpen. In deze blogpost laat ik jullie mijn favoriete setjes zien. Welk setje vind jij het leukst? Laat dat vooral even weten in de comments, want dan maak je kans om ‘m te winnen!

1: CLASSY WITH LACE
Dit setje is echt prachtig! Het bestaat uit een longline bh en een string. De bh is wat langer aan de onderkant en helemaal afgewerkt met lace, so pretty!

2: HAPPY VALENTINE
Wauw! Dit setje is mijn favoriet uit de Valentijns Collectie. Het setje heeft een mooie koraal- en nude kleur. Verder is het afgewerkt met steentjes en een strikje in het midden van de cups. Sparkle it is!

3: CUTE PYJAMAS
Sleep well babe! Deze pyjama is voor Valentijn echt een must. Hij is afgewerkt met rood kant en voorzien van een hartjesmotiefje. De hartjes zijn aan de ene helft roze en aan de andere helft rood. Super cute!

Met deze lingerie is jouw Valentijn helemaal compleet! Welk setje zou jij graag willen winnen? Let me know! In de video hieronder kun je alle setjes nog eens bekijken en laat ik 3 looks zien die je op Valentijnsdag kunt dragen. Voor welke look ga jij?

WIN EEN HUNKEMÖLLER GIFTCARD T.W.V. €50,00 
Wat moet je doen?
1. Abonneer je op mijn YouTube kanaal
2. Volg @liekebiemans en @hunkemollerhq op Instagram of
Like Whatliekeloves en Hunkemöller op Facebook
3. Laat in een reactie weten welk setje jij zou shoppen

Extra kans? Laat een reactie achter onder deze video (hier laat ik jullie alle setjes zien!)
De winnares wordt vrijdag bekend gemaakt. Goodluck sweeties! XOXO

26 reacties op “HUNKEMÖLLER – VALENTIJN COLLECTIE + WIN!

 1. Tessa Laurense zegt:

  Hoi hoi! Wat een mooie setjes heeft Hunkemöller toch weer, erg verleidelijk! Van de outfits vind ik nummer 2 het leukst. Het blousje met de glittersteentjes vind ik erg mooi, en de combinatie met het zwarte zwier-rokje is echt top!
  Happy Valentine! <3

 2. Eva Hellinx zegt:

  Ohh zo’n moeilijke keuze! Ze zijn alle drie zo leuk. Maar als ik toch een keuze zo moeten maken zou ik voor de eerste gaan. De pérfecte rode kleur!

 3. Wanda Berg zegt:

  Happy Valentine
  Wat een geweldige winactie doe graag mee ik vind setje 1 echt heel prachtig en ga ook heel hard hopen dat dit fantastische shoptegoed misschien wel mijn kant mag uitkomen. Ik volg je al geruime tijd op youtube onder de naam Wvs. Fijne avond nog Liefs Wanda

 4. Eline zegt:

  We’ve got the same taste!
  Ik zou ook voor jou favoriet gaan, rood vind ik sowieso een prachtige kleur qua lingerie en dit model is echt prachtig!
  I’ll give it a try, duimen…
  Liefs Eline

 5. Tamara V zegt:

  De prachtige witte blouse en het zwarte rokje is mijn favo outfit,zou ik zo dragen.
  Setje nr. 2 vind ik übersexy.I’m sexy and I know it……

 6. Chantalle zegt:

  Wat een leuke winactie! Ik heb jullie beide facebookpaginas geliked en ik zou gaan voor setje 2. Die vind ik echt prachtig. Ik ben ook geabonneerd op je youtube kanaal.

 7. Myrthe zegt:

  Ik vind alle drie de setjes wel wat hebben, maar Classy with lace is mijn favoriet (de eerste). Echt rood staat me niet, maar dat zachte rood met de zalm ondergrond vind ik wel heel stijlvol. En die is na valentijn ook nog leuk 😀 (voor zover het gaat vervelen :P)
  Van de looks die je hebt samengesteld vind ik de derde het leukst. Romantisch maar ook sjiek classy :).
  Ik lees dat het je leuk lijkt als ik je volg op Facebook, maar dat heb ik niet :S.
  Ik volg je nu wel op Bloglovin’ (meermyr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved. Ik hoop dat je dat ook leuk vind.
  Ik volg je ook gewoon op Youtube (MyrMeer).

 8. Lindsey Beljaars zegt:

  Wat een toffe winactie Lieke! Zat toevallig net je vlog te kijken met de lancering van de Anna Nooshin Swimwear collectie en zag dat je deze setjes in een ‘unboxing’ liet zien en toen dacht ik al: “OMG, need it!”. Vandaar dat ik ook heel erg graag meedoe aan deze winactie. Ik vind setje 1 ‘Classy With Lace’ echt prachtig. Ik heb nog geen longline BH en deze ziet er wel heel erg mooi en romantisch uit! Mocht ik de giftcard winnen, dan zou ik deze absoluut shoppen! Op Instagram/YouTube volg ik jou en Hunkemöller al een hele tijd maar zal dit nu zeker ook even via Facebook doen! Nu kan het duimen beginnen, X!

 9. Kimberly zegt:

  wat een gave setjes lieke! Ik zou niet weten welke ik zou kiezen als ik de giftcard zou winnen, ze zijn allemaal zo mooi! Je vlog met de nieuwe swimwear collectie van anna nooshin collectie is ook zo leuk maar maakt de keuze wel wat moeilijker hoor!

  keep up the good work! XO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.