IK BEN JARIG! 😍🎉 BIRTHDAY GIRL

It’s my BDAY!! 15 december was mijn verjaardag & ik heb natuurlijk alles voor jullie gefilmd. In deze verjaardagsvlog zie je hoe ik mijn verjaardag heb gevierd. Het hele huis is gezellig versierd, zo leuk! Vrijdag had ik feest voor vrienden & vriendinnen en zaterdag voor familie. Kijk je mee?

Vond je deze birthday vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

Vrijdag: feest voor vrienden & vriendinnen

I’m the birthday girl!

Ik vind het altijd zo leuk om mijn verjaardag te vieren. Ik pak het dan ook altijd groot aan en zo ook dit jaar weer. Vrijdagavond vierde ik mijn feest voor vriendinnen & zaterdag voor familie. De week daar op organiseerde ik een blogger high tea. 3 dagen feest dus!

Vrijdagavond: feest voor vrienden & vriendinnen

Het thema was roze & goud, dus alles was gezellig versierd in deze kleuren. De ballonnen zijn van Partywinkel, de donuts van Dunkin Donuts, de chocolade van Sweet Supply en drankjes van Bovino.

Let’s get the party started!

Mijn verjaardagsoutfit bestaat uit een zilver jurkje van Nikkie en glitterlaarsjes van Josh V. Ik heb de outfit afgemaakt met gouden sieraden en mijn Gucci belt. Love the look! De gouden fles is van Bottega Gold.

Zaterdag: feest voor familie

My unicorn cake, so pretty!

Vrijdagavond was geslaagd! En zaterdag was het tijd om de familie te ontvangen met roze donuts & een stuk van deze heerlijke unicorn taart.

OMG! Rainbow cake & smarties

Toen we de cake aansneden zagen we dat deze van binnen leuk was versierd met alle kleurtjes van de regenboog. En er kwamen smarties uit gevallen, wat een verrasssing! De taart hadden wij besteld bij Je eigen taart.

Birthday dress: Josh V

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien hoe ik mijn verjaardag heb gevierd. Hoe vier jij jouw feestjes altijd? Ik ben benieuwd!

Liefs, Lieke xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.