JOSH V – EIGHTEEN COLLECTION

Wauw! De Eighteen Collection van JOSH V is uit and it’s looking gorgeous again! Ik laat jullie vandaag mijn favoriete outfit zien uit deze collectie. De outfit bestaat uit een striped coltruitje in combinatie met een grijze rok. Ik draag een prachtige nude jas en maak mijn look af met killer boots. Sounds good, right?

lo1  lo2

Zoals jullie misschien inmiddels wel al weten, ben ik gek op JOSH V. Ik word altijd blij van haar nieuwe ontwerpen en designs. De stofjes zijn mooi, de kleuren zijn te gek.. I just love it! Telkens als ze met een nieuwe collectie komt wacht ik met smart op het lookbook. En keer op keer weet ze me te verrassen met geweldige items, die je onderling dan ook weer heel makkelijk kunt combineren. En je raad het waarschijnlijk al.. Ik ben ook weer helemaal in love met de nieuwe Eighteen Collection.

lo4

Zie er op elke gelegenheid fantastisch uit met de JOSH V Fall Winter ’16 collectie! De luxe designs en rijke stoffen zijn tijdloos, trendy en kunnen het hele jaar door gedragen worden. Elke vrouw heeft het recht om zich fantastisch te voelen en dit gaat zeker lukken met de luxe items van de Eighteen Collection van JOSH V!

Ik draag hier de Fabiënne Top in combinatie met de Torey Rok. De top is heeft een striped design, is gemaakt van gebreide viscose en heeft een hoge kol. Ik draag hier maat XS en deze sluit heel mooi aan. De kleuren van de top komen mooi terug in de rok. De Torey Rok kan in de taille met een band strakker aangetrokken worden en dat geeft een heel leuk effect.  Aan de zijkant van de rok vind je kleine zakjes, super cute! Ik zou je aanraden om deze rok een maatje groter te bestellen, ik draag hier namelijk maat M.

lo5  lo6

Look at the boots.. So stunning! Deze Elise Laarzen maken echt elke outfit af. Combineer ze met een rokje / jurkje voor een chique look of draag ze met een skinny jeans wanneer je voor casual gaat. De laarzen vallen mooi op maat (ik draag hier gewoon mijn eigen maat). Wat ik verder zo fijn vind aan deze laarzen is dat ze heel mooi aansluiten om mijn benen, daardoor zakken ze niet af. De laarzen zijn 100% van leer en de buitenzijde is gemaakt van suedine, daarnaast hebben ze een hoge blokhak. So classy!

En dan tot slot de Trench Jas.. Weer zo’n item waar ik helemaal blij van word. De jas is voor 50% gemaakt van wol en afgewerkt met (afneembaar) faux fur. Ik heb gekozen voor de kleur Blush (nude), maar net als de andere items is dit item ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. De jas is makkelijk te sluiten met een drukknoop en tailleband en héérlijk warm voor het najaar.

lo7
Marit Lemmens Photography

Ik ben helemaal happy met deze outfit. Al deze items zijn so me en dat vind ik zo leuk! Welk item is jouw favoriet?
Je shopt ze hier:

Ik ben heel erg benieuwd wat jij van deze look vindt. Is dit iets wat je zou dragen? Let me know!

Love, Lieke xoxo

5 reacties op “JOSH V – EIGHTEEN COLLECTION

 1. Pingback: VLOG #58: WEGGESTUURD DOOR DE BEWAKER?! | whatliekeloves

 2. Pingback: ZOUZÉ - CINDERELLA DRESS DARK BLUE + WIN! | whatliekeloves

 3. Anouk Winters zegt:

  Hoi Lieke,
  Ik heb die laarzen ook in dezelfde kleur, maar ik weet niet zo goed met welke kleuren ik de laarzen moet combineren. Met welke kleur broeken ook bijvoorbeeld. Heb je wat tips?
  Liefs,
  Anouk

  • Lieke Biemans zegt:

   Hi Anouk, wat leuk! Mooi zijn ze hè! Ik vind zelf dat deze laarzen echt bij ontzettend veel kleuren passen omdat ze heel neutraal zijn. Zo kun je ze heel mooi dragen bij spijkerbroeken, (licht)beige en witte broeken. Ze staan onder een bruin rokje of jurkje, army green, grijs, wit etc! Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.