JOSH V TWENTY COLLECTION

De nieuwe Twenty Collection van Josh V is absolutely stunning! Deze collectie bevat allerlei mooie items voor de lente van 2017. In deze video laat ik jullie mijn 3 favoriete looks zien. Voor welke look zou jij gaan? Ik ben benieuwd!

Vond je deze video leuk? Geef hem dan een thumbs up! Ik zou het ook ontzettend leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan (gratis) op de hoogte van al mijn nieuwe video’s!

LOOK 1: COMFY GREY
Look 1 is een hele casual look die je zowel overdag als in de avond goed kunt dragen. De outfit bestaat uit een grijze sweaterdress en lichtblauwe tas van Josh V in combinatie met zwarte overknees van Sascha Shoes. De grijze jurk valt wat oversized. Ik raad je daarom aan om een maatje kleiner te nemen. Ik draag hier zelf maat XS. De jurk zit zo comfy, love it!

LOOK 2: SWEET PASTEL
Oh, wat ben ik dol op pasteltintjes. Lichtroze, lichtblauw.. I can’t get enough! Dit pastel lookje bestaat uit een flared jeans, sweet blue peplum top en een lange lichtroze jas. Zowel de top als de flared jeans zijn uit de nieuwe Twenty Collection van Josh V. Wat vinden jullie van deze outfit? Ik vind hem echt prachtig!

LOOK 3: DENIM IT IS!
And last but not least.. De denim dress! Denim is helemaal hot. Je ziet het terug in broeken, jasjes en nu ook in jurkjes! Deze jurk is afgewerkt met zilveren knopen en steekzakken. Ik heb al zoveel complimentjes gekregen over deze jurk en ben er super blij mee!

Dit waren mijn 3 favoriete looks uit de Josh V Twenty Collection. Welke look is jouw favoriet? Let me know!

Liefs, Lieke XOXO

Een reactie op “JOSH V TWENTY COLLECTION

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.