KAARTJE2GO – ONZE HOUSEWARMING!

Twee maanden geleden kregen wij de sleutel van ons nieuwe huis. We gingen meteen volop aan de slag met verven & klussen en een paar dagen later woonden we er al.. We konden niet wachten om ons nieuwe plekje aan al onze vrienden en familie te laten zien en daarom organiseerden we een HOUSEWARMING! Ben je benieuwd hoe dat was? Lees dan gezellig mee!

Elk feestje begint met een uitnodiging en daarom ging ik daar meteen mee aan de slag! Via Kaartje2go maakte ik bovenstaande kaart voor onze housewarming. Ik vind hem zelf zo gaaf geworden! Wat vinden jullie? Bij Kaartje2go vind je kaarten voor elke gelegenheid en zo dus ook een uitnodiging housewarming. Dit ontwerp stond dus al klaar. Ik hoefde alleen maar een foto toe te voegen en wat tekst aan te passen en tadadaaa: onze uitnodiging was klaar. Super makkelijk dus!

 

Hieronder zie je de tekst die ik in de binnenkant van de uitnodiging heb getypt (onder het schildpadje staat ons adres, maar dat hou ik uiteraard liever privé). Na het ontwerpen van de kaart kon ik kiezen uit verschillende soorten papier: glans, premium mat, chique parelmoer, oudhollands structuur en stijlvol linnen. Ik ging voor glans papier. Als je hierover twijfelt zou je eventueel ook een gratis proefdruk van jouw uitnodiging kunnen bestellen. Zo kun je checken over de uitnodiging helemaal naar wens is voordat je deze bestelt. Je kunt de uitnodigingen rechtstreeks versturen naar alle genodigden. Heel erg handig!

Toen de uitnodigingen eenmaal verstuurd waren, kon het feest beginnen! Vrijdag kwam al onze familie. Het was lekker weer, dus we konden het feest in onze tuin houden. We hadden lekkere taart, cakepops en donuts om het te vieren.

Zaterdag hebben we het feest gevierd voor al onze vrienden. Rond 8 uur kwamen de eerste gasten. Iedereen wilde natuurlijk ons huis zien, dus Dennis en ik gaven steeds de rondleidingen. We hebben heel veel positieve en enthousiaste reacties gehad, super leuk!

Hierboven zie je een foto van de candybar tijdens onze housewarming: zuurstokken, lolly’s, enerydrink, chips, nootjes, cakepops, spekjes, popcorn, donuts & wodka. Let’s get the party started!

   

Onze housewarming was heel erg geslaagd en we kijken er met een fijn gevoel op terug! Wil je er meer van zien? Bekijk dan deze vlog. Ik heb heel veel leuke reacties gekregen over de uitnodiging die ik had gemaakt. Zo zie je dat een echte kaart toch net wat persoonlijker is. Wat vind jij?

Liefs, Lieke xoxo

* Deze blogpost is in samenwerking met Kaartje2go 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.