LASCANA – WIN MIJN FAVO BIKINI!

Hip hip hooray! LASCANA bestaat alweer 1 jaar, reden voor een feestje! In deze blogpost laat ik jullie mijn favoriete bikini zien. En omdat het zonnetje alweer is gaan schijnen mag ik een van jullie blij maken met deze mooie bikini! Are you in?

  

De lente is begonnen en de temperaturen zijn alweer aan het stijgen. Het wordt weer tijd om buiten op het terras te zitten, in de zon een tijdschrift te lezen of jouw favoriete wellness te bezoeken. Heerlijk vind ik dat! Op de website van LASCANA ging ik op zoek naar een bijpassende bikini. Na wat scrollen viel mijn oog op de bandeau bikini van ‘s Oliver Red Label. Wat ik zo leuk vind aan deze bikini is dat je hem zowel met bandjes als strapless kunt dragen. De bikini is voorzien van lichtroze / witte strepen en is afgewerkt met ruffles. Ik vind deze bikini super cute! Ben je niet zo weg van deze kleur? Dan is de bikini ook nog verkrijgbaar in het zwart en mint.

Ik heb super leuk nieuws voor jullie! Omdat LASCANA 1 jaar bestaat mag ik een van jullie blij maken met deze bikini. Neem dus vooral ook even een kijkje op de website van LASCANA voor heel veel andere toffe bikini’s.

WIN WIN WIN – MIJN FAVO BIKINI!
Wat moet je doen om kans te maken?
1. Abonneer je op mijn YouTube kanaal
2. Volg @liekebiemans en @lascana.nl op Instagram of
Like Whatliekeloves en LASCANA op Facebook
3. Laat in een reactie weten dat je meedoet

Extra kans? Laat een reactie achter onder een video!

De winnares wordt vrijdag 20 april bekend gemaakt. Goodluck sweeties! XOXO

4 reacties op “LASCANA – WIN MIJN FAVO BIKINI!

 1. Tessa zegt:

  Hoi Lieke!

  Je YouTube-kanaal en Facebook volg ik al een hele tijd en ook van dit berichtje ben ik weer fan! Wat een lieve bikini is het, ik hou van roze! Ik heb samen met mijn moeder het eerste trainingsschema van Evy afgerond (5km hardlopen), en ik zou dit een superleuke beloning voor mezelf vinden.
  Heel veel succes nog met alles,

  Liefs,
  Tessa

 2. davina van belle zegt:

  Super leuke bikini, hier doe ik zeker aan mee!
  Ik vertrek binnenkort op reis naar Portugal, kan ik hem daar lekker showen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.