MAC lipstick Pink Nouveau

MAC lipsticks.. Hier kunnen we geen genoeg van krijgen toch? Ik in ieder geval niet! Ik heb nog een heleboel lipsticks op mijn wishlist staan. Laatst kon ik er weer eentje van mijn wishlist afstrepen: Pink Nouveau! Vandaag review ik dit kleurtje voor jullie. Wat een snoepje!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De MAC lipsticks zitten verpakt in de welbekende zwarte kartonnen doosjes (simpel & chic). Bovenop staat de naam van de lipstick gedrukt: Pink Nouveau.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pink Nouveau stond al een tijdje op mijn wishlist en nu de zon weer ging schijnen vond ik het tijd om deze kleur te kopen! Pink Nouveau is namelijk een hele mooie roze zomerse tint. Deze lipstick heeft een satin finish and I love that. Zelf draag ik meestal de matte finishes van MAC, maar ik moet zeggen dat ik over deze finish ook heel erg te spreken ben. De lipstick smeert namelijk heel fijn uit, heeft een goede dekking en droogt semi mat op.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hierboven zie je wat aantal swatches van de kleur Pink Nouveau. Zoals ik al zei is dit een fijn kleurtje voor in de lente & zomer. Lekker vrolijk! De kleur heeft een koele paarsachtige ondertoon. Deze kleur knalt lekker op mijn lippen, maar is niet té.

img_4727

Wat vinden jullie van dit kleurtje on the lips?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pink Nouveau kost €19,50 en is te koop bij o.a. de Douglas & MAC counter in de Bijenkorf. Wat vinden jullie van dit kleurtje? Zou je het zelf dragen?

XOXO Lieke

2 reacties op “MAC lipstick Pink Nouveau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.