MAC lipstick Ruby Woo

Deze MAC lipstick is een echte musthave voor jouw lipstickstash. Ruby Woo is namelijk dé perfecte klassieke rode kleur. Deze rode tint maakt jouw look helemaal af. Kijk je mee naar mijn review?

Ik krijg maar geen genoeg van MAC lipsticks.. Ze zijn zo mooi, ze smeren zo fijn en de pigmentatie is oh zo goed. Rond de kersttijd schafte ik Ruby Woo aan. Zoals jullie misschien wel weten draag ik normaal gesproken altijd nude tintjes, maar voor Kerst wilde ik wel een uitzondering maken. Het leek me erg leuk om dan een mooie matte rode kleur te dragen.

Ruby Woo heeft een retro matte finish. Dit wil zeggen dat hij echt héél mat is, and I love that! Ik gebruik voor het aanbrengen wel even een lipprimer zodat hij mijn lippen niet uitdroogt. Deze kleur rood maakt je look helemaal af en laat je lippen spreken. Spannend, want zelf draag ik nooit rood.. Let’s give it a try!

Hieronder zie je een swatch van de lipstick op mijn hand. De pigmentatie is erg goed en de lipstick blijft dan ook heel lang zitten. Daar houden we van!

En.. Ruby Woo on the lips! Wat vinden jullie ervan? Ik ben zelf echt heel erg verwacht door deze kleur. Ik had niet verwacht dat ik hem zo mooi zou vinden op mijn lippen. Voor mij is dit geen everyday lipstick, maar als ik een feestje of een speciale gelegenheid heb haal ik Ruby Woo zeker tevoorschijn!

Je shopt deze lipstick voor €19,50 bij Douglas of een MAC counter in de Bijenkorf. Ga jij voor rood?

Love, Lieke XOXO

Een reactie op “MAC lipstick Ruby Woo

  1. Madelon Peters zegt:

    Oehhh deze lipstick is echt mooi! Heb hem een paar weken geleden ook gekocht, wel iets heel anders dan de zachtere tinten maar voor feestjes is deze super geschikt 🙂 Ik draag ook altijd graag ‘Mehr’!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.