MAC – Pro Longwear Concealer

Welke concealer gebruiken jullie? Ik gebruik de MAC Pro Longwear concealer en ik vind hem fantastisch! Ik vertel jullie graag meer over dit product en hoe ik hem gebruik! Ook laat ik jullie swatches zien van de kleur NC15.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sinds een tijdje gebruik ik concealer, en ik kan nu niet meer zonder. Ik gebruik de Pro Longwear concealer van MAC in de kleur NC15. And I love this one!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
MAC, Pro Longwear Concealer – €18,00

Ik gebruik deze om bepaalde delen van mijn gezicht wat lichter te maken. Zoals onder mijn ogen, op mijn neusbrug, mijn voorhoofd en een beetje op mijn kin. Nadat ik deze concealer aangebracht heb ga ik contouren. De concealer zorgt er dus voor dat bepaalde delen van mijn gezicht al wat lichter zijn. Vandaar dat ik ook de lichtste kleur heb gekozen om dat effect te krijgen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Een luchtige vloeibare concealer die een medium tot volledige dekking biedt met een comfortabele, natuurlijk matte finish. Kleurvaste formule die tot 15 uur lang houdt. Helpt het aanzien van donkere kringen onder de ogen en verkleuringen te verdoezelen en te corrigeren. In een doorzichtig glazen flesje met een mat zwart pompje.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik breng de concealer met een kwastje aan op de gewenste plekken op mijn gezicht. Het is wel even oefenen met het pompje hoor.. Want ik heb vaak dat er te veel uit komt. De concealer heeft echt een hele goede dekking en droogt mooi op.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De Pro Longwear concealer is o.a. te koop bij Douglas en kost €18,00. Dit is echt mijn favo one op het moment! Als hij op is ga ik ook zeker weer een nieuwe halen. Welke concealer gebruik jij? En wat vind je van die van mij?

Liefs, Lieke
XOXO

6 reacties op “MAC – Pro Longwear Concealer

  1. Maaike zegt:

    Ik gebruik nu een concealer van Catrice, want die is lekker goedkoop haha! Deze lijkt me ook wel fijn trouwens, alleen iets te veel budget voor mij als student 🙂

  2. Pingback: VIDEO: Dagelijkse make-up routine 2016 - whatliekeloves

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.