MARRAKECH MEDINA: SOUVENIRS SHOPPEN

Yay! Het is tijd voor Marrakech vlog 2! In deze vlog neem ik jullie mee naar de Medina. Sas en ik kopen hier wat leuke souvenirs voor thuis. Welk item is jouw favoriet? Daarna neem ik jullie mee naar Mandarin Oriental voor een massage & heerlijk diner! Veel kijk plezier!

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

Can we go back please?

We gingen een middagje naar Mandarin Oriental voor een heerlijke massage en poolday. Ik draag hier een jurkje van NAKD Fashion en een haarband van Atelier des Femmes. Leopard is my fave!
Heerlijk genieten! Zo fijn dat het hier in januari al zo heerlijk weer is. Ik draag hier een badpak van Hunkemoller in combinatie met de golden chain belt van JOSH V.
Yay! #BESTFRIENDS

Ahhh deze plek was echt zo mooi! Ik wil hier echt heel graag nog eens terug. Zou jij hier ook naartoe willen?

Liefs, Lieke xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.