MET MAMA NAAR LONDEN! ♥ PEGGY PORSCHEN & NOTTING HILL

Het is tijd voor een moeder-dochter weekendje! In deze vlog neem ik jullie mee naar Londen. Hier ga ik samen met mama lekker shoppen, bezoeken we de leukste hotspots en hebben we het vooral heel gezellig samen! Kijk je mee?

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

Outfit: Body & rok zijn beide van Josh V. De riem die ik draag is van Gucci en de sieraden zijn van Finaste. Dit is echt een van mijn favo lookjes voor het najaar. Zo leuk!

Ik vind het altijd zo fijn om een paar daagjes samen met mama weg te gaan. Zeker nu ik niet meer thuis woon en haar niet meer elke dag zie vind ik het super fijn om zoiets leuks te plannen. Daar kan ik dan ook echt naar uit kijken! Londen is echt een leuke stad om eens heen te gaan met je moeder. Je kunt er heerlijk shoppen, wandelen & eten.

Wist je dat… mama ook mijn beste fotograaf is? Haha!

Als we in Londen zijn brengen we altijd een bezoekje aan Notting Hill. Dit is een hele gezellige wijk met allemaal gekleurde huisjes. Veel huisjes hebben een pastelkleur en daar ben ik dol op. Ik vind het dan ook altijd super leuk om daar te shooten. Hierboven zie je een lookje van Lofty Manner in combinatie met een ketting van My Imenso.

De roze hotspot: Peggy Porschen

En als je dan toch in Londen bent.. dan kun je Peggy Porschen echt niet over slaan. Na even in de rij staan krijg je een plekje toegewezen en mag je hier genieten van de lekkerste cupcakes & een heerlijk drankje. Goedkoop is het niet, maar ook weer niet onbetaalbaar. Ach, het is weer een hele leuke ervaring. En dat leggen we natuurlijk ook even vast!

Ben jij al eens in Londen geweest? En heb je al eens deze hotspots bezocht? Ik ben super benieuwd!

Love, Lieke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.