Mi Moneda – Magazine (I’m in it!)

Oops.. I totally forgot to post this! Ik sta namelijk in het nieuwe magazine van Mi Moneda, hoe leuk is dat! Het magazine is al even uit en ik was het helemaal vergeten te vertellen.. Maar bij deze! Ook laat ik jullie in deze blogpost mijn ‘nieuwe’ kettinkje van Take What You Need zien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kijk, daar ben ik! Zo leuk dit altijd. Spotten jullie me ook? Ik sta 2 keer met een instagram foto in het nieuwe magazine van Mi Moneda. Je ziet mij hier met een Take What You Need kettinkje. Take What You Need is een vrij nieuw merk dat onder Mi Moneda valt. Wat ik zo mooi vind aan dit merk is dat je je sieraden een persoonlijke touch kunt geven. Je kunt namelijk je eigen bar ontwerpen voor je armband of kettinkje. Denk aan een mooie (hand)tekening, geschreven tekst of een persoonlijk woord. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Daarnaast heb je ook nog keuze uit een heleboel fashionable bars zoals deze hierboven bijvoorbeeld. Zelf ontwierp ik al eens een bar met Whatliekeloves er op. Je kunt daar hier meer over lezen. De bars zijn heel makkelijk te verwisselen, dus je kunt je kettinkje heel vaak dragen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat vind jij van de Take What You Need kettinkjes? En heb je me gespot in het Mi Moneda magazine?

Love, Lieke

4 reacties op “Mi Moneda – Magazine (I’m in it!)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.