Outfitpost – Tule Trend

De Tule Trend, je kunt er niet omheen! Sommige meiden moeten er nog even aan wennen en anderen zijn meteen verkocht. Ik vind de tule, ook wel tutu genoemd, een echte eyecatcher. Kijk je mee hoe ik dit rokje gecombineerd heb? Ik ben erg benieuwd wat jij er van vindt!

rok5  rok4

Ik draag hier een nude kleurige tule rok met een bijpassende witte top. Deze rokjes zijn in verschillende lengtes te verkrijgen. Zelf draag ik hier de korte variant. Het rokje doet me aan ballet denken. Ik heb dit vroeger een hele tijd gedaan en voel me dan ook meteen weer helemaal in mijn element haha!

rok7

Bij de tule rok draag ik rose gouden sieraden. Dit vind ik zelf erg goed matchen met de nude kleur van de rok. Naast de rose gouden accessoires draag ik een witte tas van Paul’s Boutique bij me. Dit is de Bethany Welbeck White Snake, je leest hier meer over deze stunning bag.

rok2  rok1

Onder dit outfitje draag ik metallic sneakers van Est1842. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de look af te maken met classy high heels. Dan voel je je vast en zeker helemaal een prinsesje! Ik vind het zelf een hele mooie, romantische look. Ik zou dit niet elke dag zo dragen, maar voor een gelegenheid, feestje of shoot is hij naar mijn mening zeker geschikt!

rok6  rok3
Margje Braam Photography

De tule rok is verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren. Mijn rok en top zijn beide van het merk Kikiriki. Je shopt deze rok o.a. bij Loavies en Gesponnen Suiker. Wat vind jij van de Tule Trend? YAY or NAY? xxx

8 reacties op “Outfitpost – Tule Trend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.