SACHA SHOES – BLACK OVERKNEES

Overknee boots waren vorig jaar al hot, maar ook dit jaar zie je ze weer in alle winkels terug. Ik ben fan! En jij? Vandaag laat ik jullie mijn prachtige nieuwe overknee laarzen zien van Sacha Shoes. Ik combineer deze op 2 verschillende manieren. Welke look zou jij dragen?

LOOK 1: STRIPED IT!
Ik hou van streepjes en kies daarom voor dit gestreepte shirt met lange mouwen. Dit shirt is van Tess V en sluit erg mooi aan. Daaronder draag ik een leatherlook rokje van RAVED wat wijder uitloopt. Ik maak de look af met mijn Paul’s Boutique tas en natuurlijk mijn overknee laarzen. Zou jij deze outfit dragen?

ss2  ss3

LOOK 2: BLACK AND WHITE
Met een zwart/witte look zit je eigenlijk altijd wel goed. Ik draag hier een hele leuke blouse van KiimS, deze blouse is vrij basic en daardoor makkelijk te combineren. Wat ik zo leuk vind aan de blouse is dat hij is afgewerkt met gouden knopen. Verder draag ik een leatherlook rokje van KiimS en een klein tasje van By LouLou met gouden studs. Love the look!

ss5  ss6

Ik vind het zelf altijd heel erg mooi om overknee laarzen met blote benen te dragen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een mooie panty aan te trekken. It’s up to you! Deze Black Overknees kosten €119,99 en hebben een mooie blokhak van 7 cm. De laarzen hebben een suède look en dragen erg fijn.

ss4

Ga jij voor look 1 of look 2? Ik ben heel erg benieuwd! Laat het me zeker even weten in de comments! Voor meer leuke schoenen & laarzen kun je een kijkje nemen in de webshop van Sacha Shoes. Heb jij al nieuwe schoenen geshopt voor het najaar?

Liefs, Lieke xoxo

3 reacties op “SACHA SHOES – BLACK OVERKNEES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.