Sfeerimpressie van restaurant Wynwood

Een tijdje geleden mochten Britt en ik op de foto voor restaurant Wynwood. We kregen heerlijke hapjes & cocktails voorgeschoteld. Kijken jullie mee naar een sfeerimpressie van dit nieuwe restaurant in Eindhoven?

FTT_9918  FTT_9890
Wynwood – Strijp S Eindhoven

Wynwood is een nieuw restaurant op Strijp S in Eindhoven. Wynwood is spraakmakend stijlvol, sexy, super lekker en toegankelijk. Bij Wynwood eet je op een topniveau voor een aantrekkelijke prijs en ervaar je in het restaurant, de bar en op het terras perfecte service in een eigentijdse stijlvolle inrichting met een internationale sfeer.

FTT_9886  FTT_9894 FTT_9944  FTT_9913 FTT_9943  FTT_9923

Ik heb bij Wynwood voor de eerste keer  oesters gegeten & ze waren super lekker! Heb jij al eens oesters gegeten? Wynwood is een restaurant van de eigenaresse van MOOD en de Kreeftenbar in Eindhoven. Deze restaurants staan beide hoog in mijn lijst van favorieten. Wynwood is dan ook een echte aanrader!

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie eerste indruk van dit restaurant is. Het is zeker de moeite waard om er eens een lekker hapje te gaan eten of een cocktail te drinken! Liefs, Lieke xoxo

2 reacties op “Sfeerimpressie van restaurant Wynwood

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.