Shoplog Londen – Lush & Makeup Revolution

Shoplog time o’clock! Ik wilde jullie al een hele tijd geleden laten zien wat ik heb geshopt in Londen, maar het kwam er steeds niet van. Bij deze mijn shoplog met wat items die ik in Londen heb geshopt! Dit zijn o.a. producten van Lush en Makeup Revolution. 

Een tijdje geleden heb ik lekker geshopt in Londen. Hoewel het me heel erg tegen viel hoe duur alles in Londen is, heb ik toch wat leuke spulletjes geshopt. Wie mijn blog over Londen al heeft gelezen, weet waarschijnlijk al dat je in Londen de grootste Lush winkel kunt vinden. Ik kon het natuurlijk niet laten om hier wat leuks van mee te nemen en kocht showercream en een bubble bar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lush, The Comforter Shower Cream – €8,50

Dit is de showercream “The Comforter” en hmmm… wat ruikt hij heerlijk! De geur is heel lekker zoet en fruitig. Een showercream is net wat anders dan een showergel. Hij schuimt namelijk net wat meer en verzorgt ook beter. Ik vind dit product echt heerlijk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lush, The Comforter Bubble Bar – €6,95

Lush staat natuurlijk bekend om al zijn mooie en heerlijke bubble bars. The Comforter is denk ik wel een van de bekendste. Deze bubble bar heeft zijn naam te danken aan de werking. Als je je even niet zo fijn of lekker voelt kun je het bad lekker vol laten lopen en een stukje van deze heerlijke bubble bar toevoegen. Hij ruikt lekker zoet naar bessen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Makeup Revolution, Contour Kit – €8,99

In de drogisterijen in Londen vind je allerlei make-up van bekende merken zoals Makeup Revolution, Sleek, Benefit and more. Deze make-up is in Nederland niet in de winkels te koop, wel kun je deze online aanschaffen. Omdat deze make-up heel budgetproof is nam ik een aantal dingetjes mee. Zo kocht ik de contour kit van Makeup Revolution. Ik vind het product zelf toch iets tegenvallen. Ondanks het product heel goed gepigmenteerd is lukt het me toch niet om mijn gezicht hier mooi mee te contouren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Makeup Revolution, Eyeshadow Pencil

Naast de contour kit kocht ik ook nog 2 mooie eyeshadow pencils van Makeup Revolution. Ik koos voor de kleur vanillia en brown. De prijs kan ik nergens vinden, maar ze waren naar mijn idee heel goedkoop. Ik ben heel blij met deze mooie eyeshadow pencils, ze zijn heel mooi gepigmenteerd met een klein glittertje er in!

Welk product zou jij het liefste willen? Let me know! – xoxo – 

6 reacties op “Shoplog Londen – Lush & Makeup Revolution

 1. Kimmetjekims zegt:

  Wat een leuke items heb je gescoord in Londen! Helemaal leuk dat je daar de merken zoals Sleek en Benefit gewoon in de winkels kunt shoppen. Ik zou de Lush showercream het liefst willen hebben; ik houd van roze, zoet en fruitig!

  • Lieke Biemans zegt:

   Ja, love it!! Inderdaad fijn dat je ze daar gewoon in je handen kunt houden. Is toch fijner dan online bestellen! En de Lush showercream is echt een aanrader! xxx

 2. Lindsey Beljaars zegt:

  Wat een leuke producten heb je gescoord in Londen. Ik ga over twee weken, ben zo ontzettend benieuwd. Zelf ben ik super fan van The Comforter van LUSH. Ik heb liever de Bubble Bar omdat ik nu eenmaal echt een badeend ben, al is de showergel natuurlijk ook heerlijk!

  • Lieke Biemans zegt:

   Oh wat leuk zeg!! Londen is echt een mooie stad! Ik heb me niet heel erg uitgeleefd met shoppen omdat alles wel de helft zo duur is :(. Ook in de LUSH winkel, maar daar kwam ik later pas achter.. Maar in die winkel moert je zeker een kijkje nemen! Echt indrukwekkend zo groot en zoveel moois! Veel plezier in Londen xxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.