STRAND DAGJE IN SPANJE 😍👙☀

Samen met papa, mama, Jelle en Dennis ben ik op vakantie in Spanje en verblijven we in Villa Amalia in Torrevieja. In deze vlog neem ik jullie mee naar het strand. Dennis en ik maken een (onverwachtse & lange) strandwandeling en hebben een mega leuke dag! Papa is jarig en we gaan gezellig uiteten. Veel kijk plezier!

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

Beach days are the best days

We wilden wat gaan drinken bij een beachclub en daar gaan zwemmen, maar het bleek dat het zwembad nog dicht was. We besloten toen te gaan wandelen langs het strand en dat was echt heer-lijk! Ik draag hier een rokje van NIKKIE, top van Primark en tas van Josh V.
– Beach days are the best days –
Sinds dat ik Personal Body Plan volg zit ik steeds lekkerder in mijn vel. Yay! Ik draag hier een bikini en sjaal van Hunkemoller.
Strolling around in Cartagena. Het leopard jurkje is van Goldie Estelle, de bril van Gucci, tas Louis Vuitton en loafers Sacha Shoes.
Ready for dinner! Ik haat het dat je mijn litteken nog zo goed ziet.. Ik durf wel (weer) rokjes en jurkjes aan, dus daar ben ik blij mee 🙂 Rokje is van Lofty Manner, top van LOF Boutique en sneakers zijn van Mason Garments.

Ga jij het liefst naar het strand of naar het zwembad? Wij hebben het echt heerlijk gehad!

Liefs, Lieke xxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.