URBAN DECAY – NAKED ULTIMATE BASICS PALETTE

Als grote fan van de NAKED oogschaduw van Urban Decay word ik natuurlijk razend enthousiast van weer een nieuw palette! Dit palette is anders dan de NAKED oogschaduwpalettes die we al kennen.. Ik heb het over het NAKED Ultimate Basics Palette (available soon!). Zoals de naam al zegt bevat dit palette 12 basic oogschaduwtinten waarmee je een matte ooglook kan maken. In de review van vandaag laat ik jullie swatches zien en vertel ik jullie wat ik er van vind.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zoals ik net al zei is het palette dit keer anders dan anders. We kennen natuurlijk allemaal de rechthoekige doosjes van NAKED, maar deze keer komt Urban Decay met een vierkant design. It’s so pretty! Het doosje is rosé goud en ik vind het design echt geweldig. Op het doosje staat: Urban Decay Naked Ultimate Basics en door het ontwerp lijkt het net alsof de letters op je afkomen. Ik ben zelf wel gecharmeerd van de vierkante vorm. Het palette ligt fijn in de hand en het spiegeltje is lekker groot, wat fijn werkt. Op naar de kleuren!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In het palette vind je 12 verschillende tinten, van licht tot donker en van warm tot koud. Alle tinten zijn mat, al moet ik kritisch zijn en vind ik in een aantal lichte tinten een kleine glam terug. Ik hou van matte oogschaduw, maar ben ook niet vies van een glittertje! Daarom lijkt het me erg mooi om deze kleuren te combineren met shimmer kleuren uit mijn andere palettes van NAKED.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blow: Licht off-white (bevat een zachte shimmer)
Nude: Peachy met een warme ondertoon
Commando: Heel lichtbruin / nude
Tempted: Licht taupe
Instinct: Oud roze
Lethal: Donkerbruin / wijnrood

Pre-game: Zacht geel
Extra Bitter: Koper bruin
Faith: Licht caramel bruin
Lockout: Caramel bruin
Magnet: Donkergrijs
Blackjack: Gitzwart

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Links zie je de swatches van de bovenste rij uit het palette en rechts zie je de swatches uit de onderste rij. Ik vind het nog lastig om de swatches goed gepigmenteerd te laten zien. Heeft iemand hier tips voor? De lichtere kleuren zie je namelijk wat minder goed op mijn arm en ik vind de pigmentatie daarvan ook wat minder. Verder ben ik heel erg tevreden over de kleuren van dit palette. De kleuren zijn divers en mooi neutraal.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yes, ik vind dit palette zeker een musthave. Ik ben heel erg enthousiast over het design en de kleurtjes! Zelf had ik nog niet zoveel matte oogschaduwtinten, dus ik vind dit een mooie toevoeging aan mijn stash. Als je zelf NAKED Basics(2) al hebt komen de kleurtjes misschien wat overeen, maar voor alle Urban Decay fans is dit een wanna-have! Het palette is verkrijgbaar vanaf 10 oktober bij ICI Paris voor €51,90.

Wat vind jij van het NAKED Ultimate Basics Palette?

Love, Lieke xoxo

4 reacties op “URBAN DECAY – NAKED ULTIMATE BASICS PALETTE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.