VERHUISVLOG #1: SLEUTELS VAN ONS NIEUWE HUIS & LEGE HOME TOUR

OMG eindelijk is het zover! Wij krijgen de sleutels van ons nieuwe huis: aaaah zo spannend! In deze vlog geef ik jullie alvast een kijkje in ons huis (lege home tour) en neem ik jullie mee naar de Weber Original Store waar we een nieuwe bbq gaan shoppen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Veel kijkplezier! 

Vond je deze vlog leuk? Doe dan even je duimpjes omhoog! Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal. Je blijft dan op de hoogte van al mijn video’s en vlogs. Ben jij al geabonneerd?

We zijn zo blij met ons nieuwe huis! Echt weer een nieuwe stap voor ons beide. Toen we de sleutel kregen zijn we meteen aan de slag gegaan met klussen en verven. Omdat het huis vrij nieuw is en alles nog in super goede staat was, hoefden we alleen maar te verven. We hebben de woonkamer geverfd in de kleur Paloma (1 blik) gemixt met Old White (4 blikken). Mijn kantoortje heeft de kleur Antoinette gekregen en onze slaapkamer de kleur French Linen. De verf hebben wij besteld bij Annie Sloan en we hebben gekozen voor de chalkpaint. Wat vinden jullie van onze kleuren? Wij zijn er super blij mee!

Dennis en ik zijn samen naar de Weber Orignial Store in Amersfoort geweest om een nieuwe barbecue uit te zoeken. Wij hebben ons goed laten adviseren en zo kwamen wij uiteindelijk uit bij de Genesis II, een super mooie grote gasbarbecue die wij heerlijk kunnen gebruiken deze zomer. Wij vinden het super fijn om samen met vrienden te bbq’en en als het aan ons ligt staat hij elke dag aan. Kom maar op met die zon!

Wat vinden jullie van onze nieuwe bbq?

Liefs, Lieke XOXO

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.